Uvjeti korištenja i politika kolačića

Turistička zajednica grada Zlatara je dostupna na https://alpha-aplikacije.hr. Jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o privatnosti sadrži tipove informacija koje prikuplja i snima Turistička zajednica grada Zlatara i kako ih koristimo.

Log datotekte

Turistička zajednica grada Zlatara slijedi standardni postupak korištenja log datoteka. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web-mjesto. Sve hosting tvrtke to čine kao dio analitike hosting usluga. Informacije koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), oznaku datuma i vremena, stranice za dolazak / izlaz i, možda, broj klikova. One nisu povezane s informacijama koje se mogu identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje web-mjesta, praćenje kretanja korisnika na web-mjestu i prikupljanje demografskih podataka.

Politika kolačića

Ovo je Politika kolačića za web-mjesto „Turistička zajednica grada Zlatara“, dostupna na adresi https://tzgzlatar.hr/.

Što su kolačići

Kao što je uobičajena praksa sa gotovo svim profesionalnim web stranicama, ova stranica koristi kolačiće, koji su sitne datoteke koje se preuzimaju na vaše računalo, kako bi poboljšale vaše iskustvo. Ova stranica opisuje koje informacije prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad trebamo pohraniti te kolačiće. Također ćemo podijeliti s vama kako možete spriječiti pohranjivanje tih kolačića, no to može smanjiti ili “razbiti” određene elemente funkcionalnosti web-mjesta.

Kako koristimo kolačiće

Kolačiće koristimo zbog niza razloga koji su niže navedeni. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje industrijske standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i značajki koje koristi ovo web-mjesto. Preporučuje se da ostavite sve kolačiće ako niste sigurni trebate li ih ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Postavku kolačića možete spriječiti podešavanjem postavki u pregledniku (pomoć za preglednik potražite u pomoći preglednika). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića utjecati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web-mjesta koje posjećujete. Onemogućavanjem kolačića obično ćete onemogućiti određene funkcionalnosti i značajke ovog web-mjesta. Stoga se preporuča da ne onemogućite kolačiće.

Kolačići koje smo postavili

  • Kolačići povezani s kontakt obrascem
    Kada podatke šaljete putem obrasca kao što su oni na kontaktnim stranicama ili obrasci za komentare, kolačići se mogu postaviti tako da pamte vaše korisničke podatke za buduću korespondenciju.
  • Kolačići postavki web-mjesta
    Kako bismo vam pružili veliko iskustvo na ovom web-mjestu, pružamo vam mogućnost postavljanja postavki za funkcioniranje ovog web-mjesta kada je koristite. Kako bismo zapamtili svoje postavke, trebamo postaviti kolačiće kako bi se te informacije mogle pozivati svaki put kada ostvarite interakciju sa web-mjestom koja utječe na vaše postavke.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje pružaju pouzdane treće strane. U sljedećem odjeljku detaljno je opisano koje kolačiće trećih strana možete pronaći na ovom web-mjestu.

  • Ovo web-mjesto koristi Google Analytics koji je jedno od najrašireniji h i najpouzdanijih analitičkih rješenja na web-u kako bi nam pomogli razumjeti način na koji koristite web-mjesto i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što su koliko ćete vremena provesti na web-mjestu i web-stranice koje posjećujete kako bismo mogli nastaviti proizvoditi zanimljiv sadržaj.

Više informacija o kolačićima usluge Google Analytics potražite na službenoj stranici usluge Google Analytics.

  • Također koristimo gumbe društvenih medija i / ili dodatke na ovoj web-lokaciji koji vam omogućuju povezivanje s društvenom mrežom na različite načine. Za njih je potrebno raditi na sljedećim društvenim mrežama uključujući; Facebook gdje će se postavit kolačići putem našeg web-mjesta koji se mogu koristiti za poboljšanje vašeg profila na web-mjestu ili za doprinos podacima koje drže u različite svrhe navedene u njihovoj privatnosti politika.

Više informacija

Nadam se da je to razjasnilo stvari za vas i kao što je prethodno spomenuto, ako postoji nešto što niste sigurni trebate li ili ne, obično je sigurnije ostaviti kolačiće omogućene u slučaju da su u interakciji s jednom od značajki koje koristite na našim stranicama.

Međutim, ako još uvijek tražite više informacija, možete nas kontaktirati putem jednog od naših preferiranih načina kontakta:

  • Posjetom ovog linka: https://tzgzlatar.hr/informacije/