Restorani


Zlatni lampaš


Obiteljski obrt "Zlatni lampaš" osnovan je 2000. godine te su vlasnici i osoblje od tada skupili puno iskustva na području ugostiteljstva i tako postali jedan od najcjenjenijih restorana ovog kraja. Poznati po svojoj raznovrsnoj ponudi specijaliteta kontinentalne kuhinje pripravljenih od svježih namirnica najviše kakvoće.
Svaki dan u ponudi je nekoliko gotovih jela koja Vam stoje na izboru ukoliko ste možda samo na pauzi s posla, a tada ćete biti usluženi u najkraćem mogućem vremenu ili se pak možete odlučiti za dostavu gableca u Vaše poduzeće. Također, u ponudi je i catering usluga. Moguća je i organizacija svih vrsta proslava poput rođendana, manjih svadbi, raznih domjenaka, krštenja i drugih okupljanja sa maksimalno 100 ljudi.
Kuhinja se temelji na sezonskim namirnicama od kojih su mnoge proizvedene u okolnom kraju. Iz ponude svakako vrijedi izdvojiti poznatu zagorsku puricu ili patku s mlincima, krvavice, buncek s kiselim zeljem, domaći sir s vrhnjem, zagorsku juhu, teletinu pod pekom, odojak s ražnja, sarmu, zagorske štrukle i bučnicu, makovnjaču ili orehnjaču.
vl. Marijan Jembrih
Vladimira Nazora 2a, Zlatar
Telefon: +385 (0)49 466 210, +385 (0)91 317 1271
e-mail : restoran@zlatni-lampas.com

Gradec klet


Tek nekoliko minuta vožnje udaljena od centra Zlatara ova klet je odlično mjesto za odmor, finu domaću hranu i druženje u atraktivno uređenom ambijentu udaljenom nekoliko metara od šume. Ovdje je također moguća organizacija svih vrsti svečanosti - krštenja, krizmi, karmina te manjih vjenčanja.
vl. Anita i Matija Kudelić
Gradec 7, Zlatar
Telefon: +385 (0)98 579 797
e-mail : gradecklet@gmail.com
Facebook stranica : Gradec klet