OPG Posarić


Ako želite pobjeći od svakodnevice, uživati u miru i opustiti se uz pogled na vinograd i zagorske brege, netrebate ići daleko. OPG Posarić nalazi se na zlatarskom Puljek brijegu, tek 10 min vožnje od centra Zlatara. OPG Posarić, koji se bavi proizvodnjom i prodajom vina i ugostiteljstvom osnovano je 2009. godine. Srdačnu dobrodošlicu poželjeti će Vam Josip Posarić sa suprugom Katicom, vrsnom i profesionalnom kuharicom po kojoj je imanje i dobilo ime - ranč Kaja. Pomažu im i kćerke Marina, Sanja i Anita.
Ovaj ugostiteljski objekt čini podrum s vinom, velika otvorena terasa odlična za druženja u ljetnim danima i večerima, natkrivena sjenica te velika sala koja može primiti 50-ak osoba. Ovdje možete proslaviti rođendane, krstitke, firme, krštenja, manje svadbe i uživati u odličnoj usluzi. Uz najavu i prema dogovoru s gostima, nudi se domaća raca, odojak, janjetina, svinejtina, domaći špek, fileki, roštilj i druga jela prema narudžbi koje spravlja profesionalna kuharica Katica.
Ovdje možete kušati i po povoljnoj cijeni kupiti odlična vina uzgojena u vinogradu Puljek: rajnski rizling, miješano bijelo vino, žuti muškat, chardonay i sauvignon koji se može pohvaliti i nagradama. Osvojeno je zlato na ocjenjivanju vina u Zlataru te srebrom na Sajmu vina u Bedekovčini.
vl. Josip i Katica Posarić
Ante Starčevića 26, Zlatar
Telefon: +385 (0)49 466 878, +385 (0)98 332 090
e-mail : opgposaric@gmail.com
Napomena: Dolazak uz najavu.

Stara hiža Ćibi


U Staroj hiži na mirnom brijegu povrh Zlatara 2011. godine otvorila su se vrata OPG Davor Rogina - Ćibi. OPG se bavi organizacijom proslava, od rođendana, imendana, djevojačkih i momačkih večeri pa sve do svadbi i krštenja. U Staroj hiži nalazi se i muzej u kojem su izložene narodne nošnje, starinske pegle, intrumenti, vrčevi, škrinje i druge stvari koje su koristili naši djedovi i bake. U starom štaglju izloženi su stari strojevi i alati koji i nakon pola stoljeća izgledaju kao pravi mušketiri spremni za posao u polju.
Sala u sklopu muzeja prima do 60 osoba. Ispred kuće je prostrano dvorište pogodno za dječju igru te drvene kućice u kojima se gosti mogu okrijepiti domaćim vinom. U pečenjari Vera svakodnevno se osjete mirisi sočnog roštilja i specijaliteta - Ćibijeve kotlovine. Osim u razgledavanju vrijednih izložaka u kući i štaglju, uživat ćete i u najmanjoj, ali i najzanimljivoj prostoriji, palnici u zemlji. To je prostor koji su preci napravili u zemlji kao sklonište za vrijeme rata. Danas palnica služi za rashlađivanje tijekom ljetnih vrućina jer je u njoj temperatura idealna pa pruža pravo osvježenje.
vl. Davor i Ksenija Rogina
Bregovita 23, Vinogradska 51, Zlatar
Telefon: +385 (0)49 466 476
Davor Rogina: +385 (0)98 307 582
Ksenija Rogina: +385 (0)98 713 272

OPG Džakula


OPG Dejan Džakula nudi smještaj, apartmane sa 4 sunca i prostor za proslave! Apartmani i vinski podrum (kuća za odmor) nalazi se uz samu cestu Novi Marof -Zabok, nedaleko Varaždina, u malom naselju Gornji Kraljevec u Krapinsko-zagorskoj županiji. Područje općine Budinščina , kraj pitomih zelenih zagorskih brežuljaka, šuma, vinograda. Savršeno mjesto u Zagorju za odmor ili privatnu zabavu. Kompletno opremljena dva apartmana sa 4 sunca, nalaze se u kući nekadašnje plemičke obitelji. Kapacitet svakog apartmana je 4 osobe. Na korištenje je prostrano dvorište sa mogućom upotrebom roštilja i sjenice. Pružamo i smještaj za nekolicinu konja u našim stajama u dvorištu.

VINSKI PODRUM
Najveća ljepota kuće je vinski mistični podrum sa otvorenim kaminom i šankom . U ovom objektu možete sami pripremati svoju hranu ili naručiti catering dostavljača koji se nalaze u krugu 10 km Podrum je savršen za privatne degustacije vina, zabave, okupljanja, te razne domjenke. Kapacitet je 33 sjedeća mjesta. Na korištenje je opremljenja kuhinja, kompletan pribor za pripremu i konzumaciju jela i pića, rashladni uređaji za jelo i pića. Na terasi u dvorištu je još dvadesetak sjedećih mjesta sa suncobranima. Upotreba roštilja i sjenice. Donesite svoju muziku i puštajte ju preko naše opreme i razglasa. Dogovorite živu muziku po vašem izboru ili vam mi možemo preporučiti. Cijeli prostor možete iskoristiti kako vi želite.
• najam apartmana
• najam prostora za momačko i djevojačko
• najam prostora za krizmu
• najam prostora za krštenje
• dječji rođendani-rođendaonica
• roštiljanje
• odmor

vl. Dejan Džakula
Budinščina, Gornji Kraljevec
Telefon: +385 (0)92 130 1513
Facebook: Apartmani Budinšćina & podrum za proslave
E-mail: opgdejandzakula@mail.com
Blog: https://opgdejandzakula.blogspot.hr/